Reviews from Vlaamse Friteshuis ’T Brinkje Apeldoorn

Recent reviews

5.0
Hans van der Leeden
18 May 2022
Ronald
14 May 2022

Prima weer, snel bezorgd en lekkere frieten!

Z
9 May 2022

De friet was vreselijk hard gebakken, en de frikandel xxl speciaal was wederom een bak met alles door elkaar gehusseld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
23 April 2022
Jan Arie
10 April 2022

Prima frites alsmede snacks, keurig op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
8 April 2022
R.V
4 April 2022

Het was warm en lekker. En keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eli Boas Berg
4 April 2022
Cisca
3 April 2022

Niets op aan te merken, snel , vriendelijke jongeman bezorgd het, warm en heerlijke frieten ;-)

Henk
3 April 2022

Hallo Ik bestel regelmatig bij jullie alleen deze keer een beetje teleurgesteld er zaten geen uitjes op het broodje tartaar en bij de berehap zat bijna geen ui tussen verder is alles altijd prima

Wim
2 April 2022
J.
31 March 2022
10!
31 March 2022

Altijd top, zeer tevreden

Ronald
25 March 2022

Snel en warm bezorgd Lekkere frites!

Miranda
16 March 2022

Binnen de afgesproken tijd de bestelling ontvangen. Friet was nog goed warm. Heerlijk verse friet.

Marty
16 March 2022
Brouwer I
13 March 2022

Heerlijke friet aanrader in Apeldoorn. Goed spul snelle levering vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
13 March 2022

Al meerdere keren hier besteld en laten bezorgen, bestelling is netjes op tijd en altijd vriendelijk met een eet smakelijk wordt het afgeleverd. Ook veel keuze voor mijn dochter die geen friet lust en snackjes

Groen
12 March 2022

Beste patat van Apeldoorn.

Andre
11 March 2022

Was weer netjes verzorg en compleet

Willy Croezen
8 March 2022

Niets op aan te merken! Voor mijn vriendin en mij het enige adres voor bezorfriet hier in Apeldoorn!

Debets
7 March 2022

I.p.v. een shoarmarol kreeg ik een pikanto, voor de rest was alles eigenlijk prima. Vlot en goed op temperatuur.

eri
4 March 2022

Lekkerste friet van Apeldoorn, goede porties, heerlijke satésaus.

Agatha
27 February 2022
Cynthia
27 February 2022

Kroketten waren slap. Patat was verder goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

chermaine
26 February 2022

Erg lekker gegeten. De satesaus was erg goed!!

Masja
21 February 2022

Wat mij betreft een van de lekkerste frieten van Nederland! Vega kipburger is hier ook mega favoriet!

J
20 February 2022

Ik had oorlog saus bij mijn friet besteld, maar er zat alleen satesaus bij.. erg jammer

Inge
19 February 2022

Snel bezorgd, echt aardige bezorger, lekker en warm eten.

Chantal van Hees
12 February 2022

Ik miste helaas het blikje cola bij mijn bestelling

Joyce
12 February 2022

Wij bestellen vaker bij jullie. Helaas was de kleine patat erg klein vandaag, en kreeg ik in plaats van een vega nasi schijf en bami schijf.

Karen
12 February 2022

De friet was weer heerlijk en goed warm. Bezorging op tijd Heerlijk gegeten 👌

rob
12 February 2022

eten kwam 20 minuten te vroeg en was behoorlijk koud bovendien. Ben vaste klant maar dit is wel jammer.

Miranda
12 February 2022

Heerlijke verse friet, heeft ons nog nooit teleurgesteld.

Cher
12 February 2022

We hebben echt heel lekker gegeten maar 1 uur en 10 minuten wachten op bezorging van de bestelling was echt lang.

S.M. Polman
8 February 2022

Rijkelijke porties en lekkere patat. Alles goed warm. Saté was heerlijk, pindasaus ook. Als gratis extraatje kozen we mini-loempia's, deze waren ook heerlijk. Bezorger was ook vriendelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader, geweldig!

Yvon Vos
6 February 2022

Lekkere frites met mooie sauzen en bijgerechten erbij!! Een aanrader!

Rick
5 February 2022

Eten was lekker. We hebben genoten en eten op afgesproken tijd afgeleverd. Dit was de 2e keer en goed bevallen. Een volgende keer komt er vast weer.

Maarten Feberwee
5 February 2022

Heerlijk gegeten, lekkerste friet!

Chantal van Hees
4 February 2022
H. De kievit
29 January 2022

Prima voedsel en op tijd

Gerton
23 January 2022

Top kwaliteit frites en keurig op tijd bezorgd!

Ramon
23 January 2022

Was lekker

A. Groenendaal
19 January 2022

Super lekkere friet en nog goed warm bij bezorging.

JB
18 January 2022

Helaas wederom de friet taai dit was echt de laatste bestelling

Bos
17 January 2022
Jan
16 January 2022

Lekkere friet en groentekroket

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten Feberwee
14 January 2022

Complimenten, heerlijk verse en knapperige friet!

Goze
13 January 2022

de overigens heerlijke frietjes waren een beetje zacht geworden.

Wim
12 January 2022
Patty
9 January 2022

Snelle bezorging, goede porties, alles was nog goed warm en lekker! Eerste keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
9 January 2022

Heel erg blij met alle vegetarische opties. Veel snacks besteld. Heel prettig dat bij de bezorging werd aangegeven waar de vegetarische snacks in zaten. En tevens duidelijk zichtbaar aangegeven op de verpakking, zodat iedereen kon eten wat hij prettig vindt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kristel
3 January 2022

Eten was er op tijd, lekker en goed warm. Alleen de vanille milkshake smaakte niet zoals normaal, heel erg waterig en smaakloos alsof de vanille smaak was vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
2 January 2021

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en weer op en top tevreden. Friet was weer heerlijk. Nog goed warm en niet zacht en klef. Snelle bezorging en netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
31 December 2021

Top bezorgers👍👍 Fijne jaarwisseling🎆

De Jong
30 December 2021

Vriendelijke bezorger en eten was erg lekker. Erg fijn dat de sausjes apart gedaan worden.

Bos
29 December 2021

Gratis is super maar een eigen keuze tot een bepaald bedrag zou ook leuk zijn. Stempels bij volle kaart gratis iets uit kiezen.

Wim
28 December 2021
Gerda
27 December 2021

Heerlijke frites!

B. Wassink
25 December 2021

Ik bestel hier vaak en het is altijd goed geregeld en verzorgd. Ik heb geen op of aanmerkingen. Ze hebben het gewoon goed geregeld. De enige opmerking die ik heb is: gewoon doorgaan zoals jullie nu doen. Tot snel

Carin van Essen
24 December 2021

Patat was heerlijk krokant en mooi op tijd

H
23 December 2021

Super lekker super snel super vriendelijk!

Jan Arie van Hengel
19 December 2021
Bos
18 December 2021

Duurde vandaag meer dan een uur voor kinderen is dit te lang wachten. Normaal is het veel sneller.

10!
17 December 2021

Altijd weer heeerlijk

Jolanda
16 December 2021

De lekkerste frietjes van Appeldoorn en dan met die heerlijke satésaus. Voor het eerst de vega nasischijf gegeten! Heerlijk! Echt ik eet nergens anders frietjes! Bezorging altijd vriendelijk. Ga zoo door!!

Wim
16 December 2021
Rob
6 December 2021

Besteld voor 19.30. Staat bezorger om 19.10 op de stoep??

Wil Elsendoorn
29 November 2021

Mag iets warmer en zachter friet gebakken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
28 November 2021

De patat was niet meer super warm, ben wel anders gewend. Lijkt erop dat de bezorger het niet kon vinden, zoals hij zelf aan gaf. Jammer van onze maaltijd. We hebben al vaker bij jullie besteld. @Verian

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
26 November 2021

Snel bezorgd en lekker warm, prima!

Slump
24 November 2021

Goede snacks, redelijke keuze, vrij goede patat. Alleen jammer dat alleen vlaamse friet wordt aangeboden, vinden de kinderen minder lekker en er is geen andere snackbar in de buurt.

wim
23 November 2021
Janine
22 November 2021

Na strubbelingen de laatste twee bezorgingen was deze keer perfect.

Maarten
21 November 2021

Prima levering altijd lekker alleen kroket vindt ik altijd slap

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Hoppenbrouwer
21 November 2021

De lekkerste friet van Apeldoorn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
20 November 2021

Om 17.44u mijn eten besteld. Om 18.45u zou het bezorg worden. Om 19:00u nog geen bericht ontvangen. 10 keer gebeld. Wordt niet opgenomen. Elders eten besteld. Ik 19:30u word ik gebeld dat het onderweg is. Ik heb het geannuleerd. Graag m’n geld retourneren!!

Ronald geerts
20 November 2021

Ik het geen saté saus en salade bij gekregen

Ackema
20 November 2021
Chantal Van Hees
19 November 2021
Karen
16 November 2021

Heerlijke friet, altijd op tijd en wordt het toch ietsjes later dan word je hierover netjes geïnformeerd.

ter Horst
14 November 2021

Eten was prima op tijd, goed warm. We hebben met de collega's heerlijk gegeten 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wim
13 November 2021
Chantal Van Hees
8 November 2021
Ron Hoppenbrouwer
5 November 2021

Eten was weer top en snelle bezorging dus prima!

Maarten
29 October 2021

Complimenten, heerlijk eten en goede service. Jullie zijn geweldig.

Chantal van Hees
29 October 2021
Chantal van Hees
22 October 2021
R
21 October 2021
Dennis
17 October 2021

Snel, warm en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal Van Hees
16 October 2021
Evers
14 October 2021

De friet pittige kip vonden wij absoluut niet pittig, smaakte zelfs flauw. Mag pittiger!

Marianne Turk
14 October 2021

Snelle en nette bezorging eten heeft gesmaakt

anoniem
12 October 2021
Theo
11 October 2021

Bij gezinzakken friet een bakje saus gratis.

R. Fraterman
11 October 2021

Frieten en cheeseburgers waren lauw

Carin
10 October 2021

Helaas slappe “vochtige” patat, nog erg licht van kleur alsof niet lekker doorgebakken, absoluut niet gewend van jullie

Nicole
9 October 2021
marco
9 October 2021
Paula
8 October 2021

De bezorging duurde lang en de friet was slap. Niet hoe we het van jullie gewend zijn. :-(

...
7 October 2021

Prima eten duurde alleen 1,5 uur voor het er was.

Jan
6 October 2021

Ok

Janine
27 September 2021

De bezorger was klaarblijkelijk niet met plezier aan het werk. Hij was correct, maar niet vriendelijk. Wederom was mijn bestelling gehusseld. kroket in kleine stukjes, saus uit de bakjes. Niet de eerste keer. Ze reageren nu ook niet meer op een berichtje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
26 September 2021
Inge
22 September 2021

Heerlijk maar niet heel warm helaas

Gerton
19 September 2021

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
18 September 2021
Chantal van Hees
10 September 2021
Wim
9 September 2021
Geert
6 September 2021

Kwaliteit stijgt uit boven dat van cafetaria/snackbar; Netjes geholpen; Netjes bezorgd; Bezorgen vroeg bij fooi of ik het zeker wist, dat zie je niet vaak, doorgaans wordt het meegegrist alsof het een verplichting is om een fooi te geven. Topzaak!

JB
2 September 2021

Ik bestel altijd een grote friet voor ons twee, maar de portie haalde zelfs maar nauwelijks de "middel" portie. Was met een half gevuld bakje dus te weinig voor twee personen en zeker geen 3,30 waard. Allicht een vergissing voor deze keer, ben verder namelijk tevreden over het eten en de bezorging (vriendelijke jongens).

wim
28 August 2021

Frites was niet erg warm. De rest prima

Raymond Dijkgraaf
24 August 2021

Zoals altijd weer perfect en mooi op tijd 👍🏼

MB
24 August 2021
Marty Smeets-Bourgonje
23 August 2021

Kan geen verbeter punt noemen. de bestelling was perfect uitgevoerd met zelf ook een aangepaste salade dank daarvoor

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos Santen
21 August 2021

In plaats van een aardbeienmilkshake had ik een vanille milkshake, die niet zo lekker smaakte, thuisbezorgd gekregen. Ook kreeg ik een rietje en salade in een apart plastic bakje. Hier had ik allemaal uitdrukkelijk niet om gevraagd.

Bos
20 August 2021

Alles lag door elkaar, niet goed verpakt.

Chantal van Hees
18 August 2021
wim
16 August 2021
Raymond Dijkgraaf
14 August 2021
Cynthia
9 August 2021

Zoals altijd top!

Rob Jansen
8 August 2021

Altijd goed. En stipt op tijd. Klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Hoppenbrouwer
8 August 2021

Prima eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
31 July 2021
wim
31 July 2021
Wil en piet de Nooij
29 July 2021

Prima bezorging was ruim op tijd De waren waren heerlijk

J
26 July 2021

Na commentaar over de hoeveel heid keiharde donkere friet niet warm niets was warm. Ik neem bij deze afscheid van Vlaams friethuis

Theo
26 July 2021

Eten verder altijd perfect alleen het nierbroodje mag iets krokanter. Jammer dat jullie geen raspatat hebben. En leuk dat je een gratis snack of drinken mag uit kiezen.bij je bestelling.

Patatjes
25 July 2021

Werd kwartier te vroeg gebracht en kwam dus eigenlijk nog niet uit. Eten zoals altijd wel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
24 July 2021
Nicole Slijkhuis van Loo
21 July 2021

De lekkerste patat met patatkruiden. Bezorging was iets te laat. Verder top.

wim
21 July 2021
Fam van Vuuren
21 July 2021

Perfect en geen bezorgkosten en een gratis artikel bij je bestelling.

Joke
20 July 2021

Na regelmatig besteld te hebben krijg ik het idee dat de portie kleiner wordt En dan de keuze kruiden erbij voor 30cent krijg je een potje keiharde “kruiden”? Verder smaak friet zeer goed maar minder dan wij gewend zijn

Chantal van Hees
16 July 2021
de Boer
15 July 2021

Bezorging snel en top, frites stukje vetter dan normaal.

Bart de Boer
10 July 2021

Snel, lekker, warm & op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Valburg
8 July 2021

Patat was er mooi snel! Helaas was er van alles op de zak patat gezet en was deze daardoor afgesloten met als gevolg hele zachte patat. Zeker niet wat we van jullie gewend zijn.

Leerkes
7 July 2021

Friet een beetje te 'slap' (te kort?) gebakken maar verder alles weer goed en lekker.

Ferry Lok
5 July 2021

Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
29 June 2021

De patat is heerlijk, alles eigenlijk. Alles is netjes verpakt en blijft hierdoor goed warm. Leuk dat als je via jullie eigen site besteld je geen bezorgkosten hoeft te betalen en je een gratis snack uit mag zoeken. Top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
28 June 2021

.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
27 June 2021

Netjes op verwachte tijd bezorgt! Het eten was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
25 June 2021

Prima weer! Vriendelijke bezorger.

Chantal Van Hees
20 June 2021
Wim
19 June 2021
Gerrit
18 June 2021

Lekkere snacks, eigen patat en super snel gebracht

Jose
18 June 2021

Friet was helaas voor de 2e keer gebakken. Jammer, anders altijd oke

Inge
13 June 2021

Bijzonder snel bezorgd. Alleen lag de frikandel speciaal helemaal door de zak verspreid en was de rest lauw. Wel lekker, maar minder enthousiast als de.vorige keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

boerakker
12 June 2021
Wim
8 June 2021
Wim
2 June 2021
Ferry Lok
31 May 2021

Super goed!!! Zoals altijd!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willy Croezen
24 May 2021

Allied wAs lekker, de portie Groot genoeg en mijn opmerking over dat ik de friet graagknapperig krokznt gebakkdn Wilde hebben was goes opgevolgd! Tevreden klant!

Chantal van Hees
24 May 2021
Wim
19 May 2021

_

Anoniem
16 May 2021

Heerlijk gegeten, eerste keer, echt een positieve ervaring. Ruime porties, halve haan en schnitzel goed bereid. Vers geschilde frieten, zeker voor herhaling vatbaar!

Chantal van Hees
12 May 2021
wim
11 May 2021
Pauline Beekman
7 May 2021

Supersnelle bezorging ....15 min !!!! Heerlijk warm en knapperig... ook lekker veel! Top 👍👍👍

Maartje
7 May 2021

We hadden bij de bezorgtijd zo snel mogelijk ingevuld. Dat hebben we geweten. Met 18 minuten hadden we onze bestelling! En dat terwijl we in Oost wonen. De rendang kroket is echt een aanrader!

Chantal van Hees
6 May 2021
Anoniem
6 May 2021

Altijd goed en heel lekker

C B
4 May 2021
Chantal van Hees
30 April 2021
wim
29 April 2021
Anonien
28 April 2021

Snel geleverd, goede kwaliteit erg tevreden

Heijnen
26 April 2021

Jammer dat de gehaktbal een fabrieksbal was en niet net als de frieten zelf gemaakt. Jammer dat de catamaran niet als zodanig geleverd werd, maar als 2 losse frikandellen (niet eens speciaal), losse frieten en losse speciaal saus. Een teleurstelling!

wim
21 April 2021
Willie
20 April 2021

Het was weer top!

Chantal van Hees
19 April 2021
Chantal van Hees
16 April 2021
Christiaan
15 April 2021

ik bestel wel vaker wat bij jullie naar volle tevredenheid, maar deze keer viel mij op dat de prijzen flink omhoog zijn gedaan onder andere (loempia van €3,- naar € 3,50) en toen de bestelling bezorgt was bleek dat de bakjes met sate saus open waren gegaan en dus lekte,

K.
4 April 2021

Snelle levering, warm, lekker en genoeg frites.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal van Hees
1 April 2021
Inge
27 March 2021

Supersnel, heerlijk en goed warm

Chantal van Hees
25 March 2021
Carlijn Arendsen
25 March 2021

Altijd snel en erg goed eten. Wij zijn vaste klant!

wim
23 March 2021
Willie
22 March 2021

Het was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hartgers
18 March 2021

had friet met hete kip besteld,maar de hoeveelheid kip was echt minimaal cq bijna niet te vinden,jammer,ben verder normaal altijd tevreden over mijn bestelling.

Saskia
13 March 2021
Inge
11 March 2021

En weer zo lekker, zo warm bezorgd en zo snel. Top!!!

Anoniem
11 March 2021

-

wim
4 March 2021
Inge
3 March 2021

Het was zoals altijd snel, warm en heerlijk!

Arendsen
23 February 2021

Lekker eten! Nooit een probleem gehad. Bezorgen vlot. En heerlijke friet plus snacks. Wij zijn vaste klant

boerakker
21 February 2021

super netjes op tijd!!!! en de lekkerste friet van apeldoorn. heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wim
4 February 2021

In een woord : prima!

Anoniem
3 February 2021
Jolanda
1 February 2021

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
29 January 2021

Was veel en erg lekker Goed warm

Inge
28 January 2021

Snel en op tijd bezorgd, warm en heerlijk, zoals altijd!

Hans
28 January 2021

Snel geleverd, en het bezorgde eten was goed warm en vooral lekker!

Sjirk K.
23 January 2021

De bezorging was er binnen 30 minuten na bestelling (‘verwachtte bezorgtijd’ was na 50 minuten), en het eten was heerlijk. De patatten zijn voortreffelijk, en doordat zout, kruiden en sauzen apart geleverd worden, blijven ze lekker knapperig. We hebben jullie sinds kort ‘ontdekt’, maar jullie zijn voortaan onze vaste bezorg-snackbar.

Anoniem
23 January 2021

Bezorging van circa 70 minuten. 1 van de bestelde gehaktballen was koud van binnen.

JA van Hengel
17 January 2021

Bij de bestelling ontbrak de mayonaise. Geen ramp, maar wel jammer. Verder was het prima in orde, lekkere patat. Bezorging keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natascha
17 January 2021

Super gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
15 January 2021

Heerlijke frieten, zoals gewoonlijk!! Ga zo door!

Anoniem
14 January 2021

Bezorging duurde erg lang (circa 60 minuten).

Ann
6 January 2021

Kroket lag uit elkaar, Milkshake deksel lag er af dus de hele milkshake lag door de zak. Niks van over. Kip was koud. En de saté lag ook helaas door de zak heen. Normaal ben ik tevreden maar dit was echt om te huilen. Ga zo twijfelen om nog weer te bestellen.

Dap
6 January 2021

GEWELDIG. De friet. De satesaus. De bezorger. Alles vers. Grote porties. Geweldig.

wim
5 January 2021
Joy
31 December 2020

Heerlijke patat en snelle service.

willy Croezen
31 December 2020

Ik had ditmaal de basischotel besteld met twee stokjes sateh. Was lekker, maar beetje te eenvoudig echt alleen gebakken rijst met sateh en een bskje rauwkost erbij. Gelukkig gad ik nig een zak chinese rierbskgroenten in de vriezer en die heb ik maar geroerbajt en er doorheen gesoateld, daarna was get erg lekker. Beethe gevarieerder gad wel gemogen.

Maarten
30 December 2020

Prima kwaliteit , goede info Ondanks afstand lekker warm !

Gerda
29 December 2020

Geweldig!!

Jan
22 December 2020
Sanny
21 December 2020
Merari
19 December 2020

Erg lekker gegeten. Menu's zijn erg een aanrader. Krijg je meer dan genoeg

wim
17 December 2020
Gaastra
17 December 2020

Smaakloze, koude friet. Ook geen Vlaamse friet trouwens. Erg jammer. Alles was lauw.

Bas
15 December 2020

Nu meerdere malen besteld en er is elke keer wel wat. Nu hadden we warme friet, maar de snacks waren al bijna koud. Ook waren de snacks kapot en omgevallen waardoor de saus die erbij zit door het hele zakje lag. Voorlopig bestellen we hier niet meer.

Ji
13 December 2020

Netjes verpakt en ontzettend lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
11 December 2020

Geweldig lekker eten. Ze hadden goed mijn opmerking gelezen.

Cindy
6 December 2020

Bezorging was goed, ook snel. Waren 2 producten vergeten, maar na een telefoontje van ons, alsnog snel bezorgd. Dus wij zijn tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bos
5 December 2020

Snelle bezorging en goed eten vandaar dat wij vaker bestellen. Een spaaractie zou leuk zijn voor korting of een kortingbon voor de volgende aankoop.

Ferry Lok
29 November 2020

Erg lekker, helaas was de patat erg weinig. Leek als of het was afgemeten met dezelfde hoogte van het bakje.

Eva
28 November 2020
José
23 November 2020
Monique
21 November 2020

Heerlijke verse frieten, zoals altijd!! Top Loket 13!

Bos
20 November 2020

Snelle service en goed eten. Misschien een tip als je online wilt bestellen zoals een berenklauw zonder saus erbij zetten.

A,G.
20 November 2020

De kroketten waren krokettenmoes geworden, de kipnuggets lagen hier doorheen. Dus het was een grote smurrie 😱. De bestelling kwam minstens 20 minuten later dan afgesproken en was lauw. Erg jammer...

Regina
20 November 2020
Radius
16 November 2020

Lekkere hamburgers

Dianne
16 November 2020

Het was weer heerlijk krokant, warm en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carin
15 November 2020

Het eten was weer lekker als vanouds alleen een verkeerde smaak milkshake gekregen en hele kleine bakjes saus maar de patat was heerlijk als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
12 November 2020

Het was super snel bezorgd. Eerder dan in mail stond. En het was heerlijk.

Bos
12 November 2020

Goed eten! En in deze tijd moeilijke tijd tijdens Corona gratis bezorgen! Snelle bezorging! Wil je heerlijk eten genoeg keuze.

Michelle
10 November 2020

Snelle en vriendelijke bezorger!!! 👍🏽 En lekker eten 😋

Willy Croezen
4 November 2020

Snelle bezorging, eten goed warm dn friet lekker knapperig krokant doorgebakken, zoals we hadden gevraagd! Dikke prima en onze vaste keus als we zin hebben in friet!

Ferry Lok
3 November 2020

Heerlijk patat! Redelijk op tijd. Ga zo door!

Bazen
29 October 2020
Milou
26 October 2020

We bestellen hier regelmatig, maar meestal rond 1730/1800, dan zijn we vaak al verbaasd hoe snel ze zijn. Gisteren om 1915 besteld en echt een kwartier later was het al bezorgd. Top!! Frites zijn altijd vers bij aankomst en super lekker :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
25 October 2020

Lekkere friet, saus netjes apart verpakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
24 October 2020

Jullie friet is zo lekker!!

Roxy
24 October 2020

Heerlijke dikke friet. Sneller dan verwacht was de bezorging. Dik tevreden!

Joosten
20 October 2020

Gevraagd om patatkruiden, maar kregen flauwe patat, zat helemaal niks op. Verder helemaal prima.

Sam
19 October 2020

Ik vind jullie friet de Lekkerste van hele Apeldoorn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
16 October 2020

Netjes op tijd bezorgd. Keurig alles apart verpakt. Toch wel jammer dat de patat lauw was en de halve haan toch best wel droog. Ik begrijp dat met bezorgen de temperatuur wat daalt maar is aluminium folie geen goede isolatie?

Bazen
6 October 2020

Prima in alle opzichten

W.Bazen
23 September 2020
Niels
11 September 2020